Sacret Life dogodek

Napovedujemo dogodek Sacret Life – Ključ do uspeha, ki ga bomo izvedli skupaj s priznanimi podjetniki, Coach-i, inspiratorji in predavatelji, ki se lahko pohvalijo s številnimi uspehi, tako v poslovnem svetu, kot tudi na osebni ravni.


Sacret Life - ključ do uspeha

4. marec 2020
Ključ do uspeha je v lastni volji in odločnosti, da ob številnih ovirah  ne pokleknemo. Z zaupanjem vase in v svoje znanje  premagamo svoje ovire in utišamo kritike. Na poti do uspeha sta potrebna pozitivno razmišljanje  in močna notranja volja.

Ovira ne pomeni, da se odvračate od doseganja uspeha. Ona je tam, da obogati vašo osebno rast in vas popelje bližje k uspehu”.

PREDAVATELJI

Martina Lisac platforma Sacret Life

mag. Martin Lisec

Mag. Martin Lisec je logoterapevt, predavatelj, mediator, coach in urednik. Je ustanovitelj in direktor Inštituta Stopinje. V preteklosti je ustanovil in kot direktor vodil projekt Skala, ki še danes velja za pionirski projekt uličnega dela v Sloveniji. Bil je tudi soustanovitelj in direktor Inštituta za mediacijo Concordia, ki je med prvimi v Sloveniji ponudil kakovostna izobraževanja za družinske, šolske in gospodarske mediatorje. Izkušnje je nabiral tudi v gospodarstvu kot direktor slovenske izpostave Celovške Mohorjeve družbe. Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi. Zapletene in kompleksne vsebine podaja na enostaven, sproščen in udeležencem prijazen način s ciljem, da se nova znanja lahko čim prej in čim bolj učinkovito uporabijo v praksi.


Mark Kalin

Mark Kalin je izkušen manager z zelo bogato izobrazbo in poslovnimi izkušnjami. Trenutno je direktor švedskega sklada/Start-up-Studia 1337Works. Pred tem je bil vodja poslovnega razvoja v Geneplanetu, vodilnem evropskem ponudniku inovativnih zdravstvenih in življenjskih rešitev, ki temeljijo na preventivnem genetskem testiranju. Financial Times jih je leta 2019 razglasil za najboljših 1000 najhitreje rastočih podjetij v Evropi. Mark Kalin je bil tudi namestnik izvršnega direktorja in vodja inovacij in novih tehnologij v podjetju BTC d.d. 3 leta in pol, kjer je pomagal preoblikovati BTC City v inovativno, pametno mesto, ki je postalo eno najbolj inovativnih podjetij v Sloveniji. Mark je bil zelo vključen v slovenski start-up ekosistem, ter je pomagal svetovati več start-up podjetjem. Poleg tega je bil tudi koordinator skupine za pametna mesta in logistiko v slovenskem Blockchain Think Tanku. Mark ima zelo bogato izobrazbo, saj ima 4 magisterije, med katerimi je na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani zagovarjal magistrsko nalogo na področju virtualnih timov.

Mark Kalin platforma Sacret Life

Barbara Čufer Sacret Life platforma ki povezuje ključ do uspeha

Barbara Čufer

Barbara Čufer, direktorica in sokreatorka Zavoda SLEO, svoje znanje in izkušnje, kot predavateljica, mentorica in predavateljica, že leta deli z ljudmi, ki se soočajo z novimi izzivi. Iz področja socialnega varstva, je pot nadaljevala kot podjetnica ter sledila svojim željam in vizijam. Svoje znanje je neprestano nadgrajevala na različnih področjih, prav zato jo odlikuje široko strokovno znanje, ki ga z veseljem posreduje dalje. Kot pravi sama, »ključna prednost izobraževanj in treningov je tesno sodelovanje udeležencev in mentorja ter medsebojna podpora na poti do uresničevanja zastavljenih ciljev.” Njena izobraževanja ne potekajo samo po principu pridobivanja novih znanj ter krepitvi osebnih kompetenc, temveč tudi po zastavljanju ciljev, ki morajo biti S.M.A.R.T. (specifični, merljivi, dosegljivi, ustrezni in časovno določeni).


Roman Berginc

Roman Berginc je avtor različnih izobraževalnih programov s področja blockchaina in kriptovalut. Je tudi so-avtor priročnika Moj Kripto – Abeceda varnosti in lastnik izobraževalne platforme All About Crypto.
Več kot 17 let dela v razvoju programske opreme kot razvijalec in tudi projektni vodja. In ravno ta vloga je tista, s katero je spoznal, kako pomembno je tehnične pojme in detajle, ki jih je v svetu blockchaina še vedno precej, razjasniti uporabnikom na enostaven in razumljiv način. Zato se je po treh letih spoznavanja s svetom blockchaina, odločil in premagal svojo največjo dotedanjo oviro, ki je bilo javno nastopanje. Od tedaj že dve leti aktivno izvaja različne delavnice in seminarje s tega področja in prispeva dobršen del pri kripto opismenjevanju.

Roman Berginc Sacret Life Ključ do uspeha Kristalna palača

Siniša Dagary

Siniša Dagary

Ob dolgoletni finančni karieri je postal mojster in NLP coach, ob čemer so se mu odprle srčne dimenzije ter zavest o prepletanju duha in materije v praksi. Ljudem pomaga razumeti in najti sebe, povrniti vero vase, razrešiti življenjske uganke in najti optimalno pot naprej. Uglašenost srca, duha, uma in duše so čudežna formula, ki jo na unikaten način deli s tistimi, ki so pripravljeni prerasti mnenje drugih o sebi in poleteti.


PROGRAM

Sacret Life - Ključ do uspeha

4. marec 2020
4. 3. 2020
17.00
Registracija
17:30
Barbara Čufer
Barbara Čufer
18.00
Martin Lisec
Martin Lisec
18:45
Odmor
19:00
Mark Kalin
Mark Kalin
19:45
Roman Berginc
Roman Berginc
20:30
Siniša Dagary
Siniša Dagary

LOKACIJA

Preveri informacije o lokaciji

Kristalna palača

Naslov: Ameriška ulica 8, Ljubljana