Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji urejajo postopek prijave in odjave na posamezen dogodek, varovanje osebnih podatkov in izvedbo dogodkov.

Splošni pogoji poslovanja Zavoda SLEO izobraževanje, organizacija in promocija (v nadaljevanju: Splošni pogoji) se nanašajo na vse dogodke (seminarje, delavnice, konference in druge dogodke izobraževalne in/ali informativne narave – v nadaljevanju: Dogodki) in izobraževalne programe (avdio in video izobraževalne programe, on-line izobraževalne programe, besedila, prosojnice in druga izobraževalna gradiva v kateremkoli formatu – v nadaljevanju: Izobraževalni programi), ki jih organizira Zavod SLEO izobraževanje, organizacija in promocija (v nadaljevanju: Organizator).

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje naročila v naročniški sistem). Kupec je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Splošni pogoji veljajo in se uporabljajo za vse dogodke in udeležence enako, razen če je v okviru prijave na posamezen dogodek določeno drugače s strani Organizatorja.

Splošni pogoji so sestavni del vsake prijavnice na vsak dogodek, ne glede na obliko prijave na (pisno, preko spletne strani, po faksu ali na drug način, ki izkazuje osebo in dogodek, na katero se je ta oseba prijavila). Vsaka oseba, ki se prijavi na posamezen dogodek, v celoti, nepreklicno in brezpogojno sprejema te Splošne pogoje.
Splošni pogoji so v obliki pravnega obvestila v vsakokratni veljavni različici objavljeni na spletni strani Organizatorja (https://sleo.si/pogoji-poslovanja) in se lahko občasno spreminjajo. V času prijave na posamezen dogodek veljajo Splošni pogoji, ki so v tem času objavljeni na spletni strani https://sleo.si/pogoji-poslovanja.
Splošni pogoji spletne platforme SLEO.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno platformo sleo.si (v nadaljevanju tudi » platforma«) upravlja

Zavod SLEO izobraževanje, organizacija in promocija
Šmartinska 106, 1000 Ljubljana
matična številka: 3888622000
davčna številka: 11509597

ki je tudi organizator in ponudnik storitev izobraževanj (v nadaljevanju tudi SLEO).
Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne platforme SLEO.si, pravice in obveznosti kupca, člana in platforme ter urejajo poslovni odnos med SLEO.si in kupcem ter članom.