Organiziranje dogodkov

ORGANIZACIJA PROJEKTOV IN DOGODKOV

Organizacija dogodkov se velikokrat izkaže za zelo zahtevno in kompleksno, zato je pomoč ekipe, ki ima znanje, željo in podporo več kot dobrodošla. Naša ekipa vam ponuja celovito organizacijo dogodka ali pa vam pomagamo pri soorganizaciji.

Prepustite organizacijo svojega dogodka izkušeni ekipi strokovnjakov –  od ideje do izvedbe.  Odlikujejo nas večletne izkušnje, uspešno izpeljani projekti, pri katerih uporabljamo najsodobnejša orodja za upravljanje dogodka, ter odlični pogoji pri podizvajalcih. Za vas bomo pripravili  popoln, edinstven dogodek,  ki vam bo v ponos in  bo odmeval v javnosti.

Tukaj smo zato, da vam pomagamo.

V Zavodu SLEO rastemo in se razvijamo skupaj  z naročniki na področju poslovnega svetovanja, organizacije dogodkov in vsebinskega marketinga. Naša prednost je stalno izpopolnjevanje lastnega znanja in bogatitev večletnih izkušenj, kar nam omogoča, da naročnikom ponudimo vrhunsko izvedbo, lastne poslovne rešitve in številne praktične zamisli. Naročnikom zagotavljamo celovito podporo na področju izobraževanja in svetovanja, pri organizaciji dogodkov in projektov, ob pripravi promocijskih materialov ter tiskanih publikacij.


Pošljite povpraševanje