Meta skrivnost – vse je mogoče!

Želite razviti razumevanje in veščine, da ustvarite premik v svojem življenju, ki vam omogoča, da kljubujete lastnim omejitvam? Potem je srečanje dr. Mel Gilla lahko priložnost, da se naučite, kako postati močnejši in iznajdljivejši. Prvaki vedno najdejo način!

Kako ti pomaga, če pogledaš z višje perspektive? To je vprašanje, ki ga dr. Mel Gill velikokrat dobi od ljudi, ki se zanimajo za to, kako lahko Zakon privlačnosti, posebno Meta skrivnost, spremeni njihovo življenje.

Kdo je dr. Mel Gill?

Dr. Mel Gill, guru s področja psihologije, televizijski in radijski svetovalec, motivacijski govornik ter avtor uspešnice Meta Skrivnost, s svojimi preprosto podanimi pripovedmi, širom sveta nagovarja vse, ki si želijo pozitivnih sprememb v svojem življenju. Kot pravi Gill, »Zakon privlačnosti je vedno na delu. Bodite pozorni, kaj razmišljate!«

AVTOR KNJIGE
META SKRIVNOST

SEDAJ PONOVNO V LJUBLJANI

20. 11. 2019 ob 17. uri

Cankarjev dom, Ljubljana

Cena: 75 EUR

Njegove izkušnje na področju usposabljanja, poučevanja in svetovanja, bodisi na podjetniški ali individualni osnovi, segajo po vsem svetu od Hong Konga do Seattla, Chicaga do Kanade in Singapurja do Evrope. V zadnjih 30 letih je organiziral seminarje za navdih in motivacijo v več kot 50 državah po vsem svetu.

Velikokrat imamo občutek, kot da so idealno življenje in optimalni odnos ali popolno zdravje, le fatamorgana, ki se je skoraj lahko dotaknemo. A ne potrebujete fatamorgane, privida, da bi dobili vse, česar si želite v svojem življenju.

Mel Gill

SKRIVNOST JE RAZKRITA

DR. MEL GIL

SVETOVNO PRIZNANI PREDAVATELJ IN TRENER

PONOVNO V LJUBLJANI

20. 11. 2019 od 17. uri do 21. ure

Klub Cankarjev dom, Ljubljana

Cena: 75 EUR

Mel Gill predavatelj SLEO Meta Skrivnost

Zdaj je čas, da spoznate, da znotraj tega zakona obstaja šest univerzalnih zakonov. Če boste vedeli, kako teh šest zakonov uporabiti, bo vse, kar si želite, vaše! 

Premostite vrzel, ki vam stoji na poti in v življenju, ki si ga zaslužite. Življenje, napolnjeno s strastjo, dosežki in srečo. Toda preden lahko uspešno opravite to pozitivno in trajno spremembo, morate najprej imeti notranje razumevanje sebe, svojih vplivov in sredstev, ki vas vodijo naprej.

SEDAJ JE ČAS, DA NAREDIŠ SPREMEMBO

DR. MEL GIL

PRIDRUŽI SE NAM

20. 11. 2019 od 17. uri do 21. ure

Klub Cankarjev dom, Ljubljana