KickOff Beograd

KickOff Slaff v Beogradu od 6. do 8. 12. 2019

Svetovno priznani predavatelji, strokovnjaki v svojem poslu

Dogodek kjer boste lahko pridobili nove informacije na področju blockchaina in slaff.io, različna mnenja in izkušnje. Predstavljeni bodo trendi in priložnosti, dobili nasvete ter se naučili, kako rasti in več zaslužiti.

TEME DOGODKA

Blockchain summit

Razlogi za udeležbo na tej konferenci so različni, nekateri od teh pa vključujejo najboljše predavatelje in učitelje, ki bodo radi razsvetlili navdušence in oboževalce o svetu Blockchaina. Podrobneje boste lahko razumeli, kako deluje industrija. To vam bo omogočilo povezovanje z drugimi strokovnjaki in strokovnjaki v tej panogi.

Konferenco cenijo tako strokovnjaki kot tudi strokovnjaki. Prav tako bosta potekala tudi dva stranska dogodka. Vključujejo delavnico razvijalcev Blockchain in pravno delavnico Blockchain.

KickOff Slaff.io

Prišel je čas, da skupaj predstavimo blockchain projekt SLAFF.io tudi šriši javnosti. S skupno podporo bomo lahko pokazali kaj vse je bilo narejenega, koliko energije in časa je bilo vloženega v projekt, ki sedaj stopa na svojo pot.

slaff
Mel Gill in Siniša Dgary

dr. Mel Gill

motivator, svetovni predavatelj, avtor knjige Meta Skrivnost

Osebna in poslovna rast

Neizpolnjene želje in hrepenenja nas spremljajo vse življenje. Želimo si, da bi postale resnične, a ne vemo, kako jih uresničiti.

Kakšnih sadov dragocenega časa vašega življenja si torej želite? Odločite se in začnite ukrepati zdaj!

PROGRAM

KickOff SLAFF.io dogodek

5. in 8. decembra 2019
6.12.2019
7:00
Odhod iz Ljubljane
16:00
Dogodek Slaff.io - poslovna in osebna rast
7. 12. 2019
16:00
Blockchain Summit konferenca
20:00
Druženje partnerjev SLAFF.io
8. 12. 2019
9:00
Prosto za ogled mesta
14:00
Odhod iz Beograda