Kdo smo

Razmišljamo o svetu,

v katerem lahko kdorkoli, kjerkoli, preoblikuje svoje življenje

z dostopom do najboljše učne izkušnje na svetu.

SLEO je izobraževalni portal namenjen tistim, ki želijo deliti svoje znanje in tistim, ki iščejo nova znanja. Nudimo možnost izobraževanj preko webinarjev, video vsebin ter različnih delavnic. Izvajalcem izobraževanj pa nudimo tudi možnost promocije na našem portalu. Nudimo storitve video produkcije ter organizacije različnih dogodkov.  SLEO portal omogoča povezovanje med iskalci in izvajalci izobraževanj iz različnih področij. Konceptualno združujemo najboljše lastnosti, oblikovne značilnosti in načela zasebnosti.

Ideja pomoč sodelovanje

Z našim delovanjem podpiramo razvoj nevladnih organizacij in njihovih predstavnikov. Preko video platforme in različnih dogodkov ponujamo specifična znanja, ki so potreba za razvoj zaposlenih in prostovoljcev v nevladnih organizacijah. Z njihovim strokovnim razvojem pa pozitivno vplivamo na razvoj nevladne organizacije in lokalno skupnost v kateri delujejo.

Vizija SLEO portala je delovati kot vodilni posrednik med iskalci in ponudniki izobraževanj. Pri tem si v teamu SLEO prizadevamo za kar se da uporabniku prijazen portal, tako v smislu enostavne uporabe kot podobe, ter za odzivno strokovno pomoč uporabnikom.