Webinar z Barbaro – Odkrito

Webinar z Barbaro - Odkrito

Imate občutek, da čakanje doma ni tisto kar bi želeli sedaj narediti?

Bi želeli dodatne ali drugačne informacije kaj lahko v tem času naredite za sebe, svoje bližnje, sodelavce …?

Se želite odklopti iz vsakodnevne rutine in spoznati nove ljudi, nove ideje, drugačna razmišljanja …?

Potem si vzemite čas za sebe in se pridružite Barbari Čufer –
skupaj bomo raziskovali nove ideje, možnosti, tudi strahove in bojazni … 

Barbara Čufer, direktorica in sokreatorka Zavoda SLEO, svoje znanje in izkušnje, kot predavateljica, mentorica in predavateljica, že leta deli z ljudmi, ki se soočajo z novimi izzivi. Iz področja socialnega varstva, je pot nadaljevala kot podjetnica ter sledila svojim željam in vizijam.

Svoje znanje je neprestano nadgrajevala na različnih področjih, prav zato jo odlikuje široko strokovno znanje, ki ga z veseljem posreduje dalje. Kot pravi sama, »ključna prednost izobraževanj in treningov je tesno sodelovanje udeležencev in mentorja ter medsebojna podpora na poti do uresničevanja zastavljenih ciljev.”

Njena izobraževanja ne potekajo samo po principu pridobivanja novih znanj ter krepitvi osebnih kompetenc, temveč tudi po zastavljanju ciljev, ki morajo biti S.M.A.R.T. (specifični, merljivi, dosegljivi, ustrezni in časovno določeni).

Prve korake sem naredila brez zavedanja v kaj se spuščam. Strah pred preživetjem in občutek, da sedenje na kavču ni moj način iskanje rešitve, so me potiskala v smeri iskanja drugačne priložnosti. Ni bilo ensotavno … spremeniti sem morala razmišljanje, poglede na sebe in druge, spustiti absolutno kontrolo … in zaživela. 

Barbara Čufer

Pravijo, da je to čas, ko je potrebno poslovanje premakniti na splet.
Pri tem pa dodajam, po pameti in z znanjem. Pridružite se mi na webinarju, kjer bom spregovorila o lastnih izkušnjah pri vzpostavljanju poslovanja na spletu, izzivih, novih informacijah … mogoče pa bom vam prihranjena kakšna neprespana noč.  

KDAJ? Ponedeljek, 13. april 2020, ob 21. uri

KJE? Prijavite se na webinar in prejeli boste povezavo na dogodek

CENA WEBINARJA: Brezplačno

    Prijava na webinar: Odkrito z Barbaro

    Prijava na webinar V trgovino na splet ali po splet v trgovino?

    V ponedeljek ob 21. uri
    Podrobnosti o varstvu osebnih podatkov